Stacks Image 38
Niet dat het nodig is maar dit is uw garantie:


Duidelijk over afbouwgarantie

Vloerspecialist of stucadoor gezocht? Kies een NOA-vakman. Uw NOA-vakman maakt heldere afspraken met u. Hij heeft verstand van zaken en staat niet alleen zelf garant voor zijn werk, maar heeft ook de garantie van de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor afbouwbedrijven) achter zich.

1a. Waar heeft u recht op?

Uw NOA-vakman geeft u graag inzicht in de algemene consumentenvoorwaarden
die door NOA in samenspraak met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond zijn opgesteld. Hierin zijn de rechten van zowel de consument als het afbouwbedrijf vastgelegd. Zijn ze nog niet bijgesloten? Vraag er gerust naar of download ze hier.

1b. Vakwerk

Naast een perfect eindresultaat verstaan we onder vakwerk probleemoplossend en meedenkend vermogen. Zo vinden wij dat uw NOA-vakman vooruit moet denken en rekening moet houden met de vaklieden die na hem aan de slag gaan. De NOA-vakman zet zich in om uw planning te realiseren en is sterk in het meedenken en adviseren. Een kwestie van verantwoordelijkheid nemen.

1c. Kleine lettertjes afbouwgarantie

NOA zet een streep door kleine lettertjes. Daar doen onze vakmensen namelijk niet aan. Als u afspraken maakt met een NOA-vakman dan weet u precies waar u aan toe bent. Heldere offertes en duidelijke afspraken. Dat is de NOA-Afbouwgarantie. In de Algemene consumentenvoorwaarden vindt u alle afspraken en de garantietermijnen van de afbouwgarantie overzichtelijk bij elkaar. Geen onverwachte factuur, maar heldere afspraken.

1d. Geschillen

Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat alles netjes wordt afgehandeld. Met de NOA-Afbouwgarantie bent u ook in dat geval het beste af. De Geschillencommissie behandelt elke situatie onpartijdig. En mocht uw afbouwer in gebreke blijven, dan staat NOA in beginsel borg voor de goede afhandeling. Daar kunt u op bouwen.

Onze algemene voorwaarden
Stacks Image 25
Stacks Image 43

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.